Toeristische

Informatiegids

Noord-Beveland

Hiernaast vindt u een overzicht met alle advertentiemogelijkheden in de toeristische informatiegids. U kunt hier ook online uw reservering voor de gids van 2023 doorgeven. Scroll hiervoor  naar beneden en download het reserveringsformulier (gele button). Klik de door uw gewenste optie aan in de betreffende vakjes en vul uw gegevens in. Druk vervolgens op verzenden om deze via mail te versturen. U krijgt van ons binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail met uw keuze retour gestuurd. Ook kunt u het formulier printen en per post naar ons toesturen.

 

Reserveringstermijn:

Uw reservering kunt u doorgeven tot 30 januari 2023, daarna alleen nog indien er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wilt u graag op dezelfde locatie in de gids als afgelopen jaar dan vragen wij u om dat uiterlijk 9 januari kenbaar te maken. Tot die tijd houden wij die plek voor u beschikbaar.

 

Uitleg */**/***

* De kortingscoupons (formaat 100 mm breed, 32 mm hoog) komen achterin de gids en zijn zo ingericht dat ze kunnen worden uitgeknipt en ingeleverd bij uw bedrijf. U heeft hiervan de voor en achterkant ter beschikking. Uiteraard is het niet mogelijk om een dergelijke aanbieding in uw advertentie op te nemen: uitknippen daarvan schaadt het gebruik van de gids.

 

** Kant en klare advertenties dienen aangeleverd te worden in drukklare PDF.

 

*** Indien een advertentie niet correct aangeleverd kan worden, kunt u door ons een advertentie laten opmaken. De ‘vanaf’ prijs is op basis van het beschikbare opmaakmateriaal. Na overleg geven wij prijs vooraf.

 

DOWNLOAD

RESERVERINGSFORMULIER

KOPPELING NAAR

ONLINE VERSIE GIDS 2022

Na het downloaden van het formulier kunt u deze digitaal invullen in Acrobat, niet in webbrowser.

Zo heeft u zelf een kopie van uw reservering.

 

Ook kunt u het formulier printen en

per post versturen naar het adres op

het formulier.

De tarieven voor adverteren in de nieuwe gids van 2023 zijn bekend.

 - ivm de papierprijzen, prijswijzigingen voor de 2023 versie voorbehouden -

Algemene voorwaarden